Odla med det du har hemma.

 
Efter veckor av livsnjutande och vardagsromantik insåg Vännerna att det var dags att hjälpa sin gode vän naturen. Goda middagar och drycker i all ära men det lämnar ju vissa spår efter sig. När de satt där och tittade på alla tomma konservburkar och vinflarror rasslade det plötsligt till i brevinkastet. Fru brevbärare hade levererat ett litet paket fyllt med godbitar i sin ursprungliga form. Frödisketter från Mutti är numera ett givet inslag i bloggtrions matverkstad. Att på ett enkelt sätt både återanvända ursköljda konservburkar och odla sin egen basilika, ruccola och persilja på fönsterbrädet är något som faller oss i smaken lika mycket som ett glas hallonrött Pinot Noir. Passa på att krydda din tillvaro du också och samtidigt göra vår kompis naturen en stor tjänst.

 

Processed with VSCOcam

ETT

Processed with VSCOcam

TVÅ

Processed with VSCOcam

TRE

Processed with VSCOcam

FYRA = Basilika